Fa bejárati ajtók

Fa bejárati ajtók

A fa bejárati ajtók rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében a megjelenésüknek és a műszaki paramétereiknek köszönhetően. Stílusosak, elegánsak. A megjelenés mellett minden egyéb elvárásnak maximálisan megfelelnek: kiváló hő- és hangszigetelő, biztonsági és kényelmi funkcióval rendelkeznek.  Jövőbe mutató design a minden részletre kiterjedő formatervezésnek köszönhetően. Lemezelt ajtólap, tökéletes alapanyagok és kiegészítők.

MODERN bejárati ajtók

A Holz-Team által gyártott, modern vonalvezetésű fa bejárati ajtók látvány- és formavilága nagy népszerűségre tett szert, hiszen mind megjelenésükben, mind műszaki paramétereikben tökéletesen megfelelnek a magas elvárásoknak. Stílusosak, elegánsak, időtállóak és szemet gyönyörködtetőek.

RUSTICA bejárati ajtók

Impozáns megjelenést nyújtó termékcsalád. A RUSTICA ajtók szerkezeti kivitelezése eltér a többi termékcsaládtól: szélesebb alkatrészek, mart tömörfa betétek, különleges profilkialakítással megmunkált üveg-, ill. betételhelyezés, cilinderműködtetésű zár réz kilinccsel jellemzi a termékcsaládba tartozó bejárati ajtókat.

CLASSIC bejárati ajtók

A CLASSIC bejárati ajtók modern vonalvezetése a mai kor ízlésvilágával harmonizáló küllemet biztosít. A széles színválasztéknak és a designnak köszönhetően mindenki megtalálja a kínálatból a családi házához leginkább passzoló modellt. Tökéletes faanyag, magas minőségű üvegbetétek és vasalatok.