Szolgáltatásaink

WD-Artech Kft.

Ajtók és Ablakok szakértője

Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére: helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat készítés, szaktanácsadás, a nyílászárók bemutatása kiállítótermünkben, helyszínre szállítás, szakszerű, gyors beépítés.

Keresse szakértőnket!

Szolgáltatásaink

Rövid szállítási határidő

Partnereink, munkatársaink szakmai ismeretein és tapasztalatain alapuló szaktanácsadással, gyors ajánlatkészítéssel, akár két héten belüli szállítási határidővel állunk rendelkezésedre.

Beépítés

A beépítést végző munkatársaink – csere esetén – a régi szerkezeteket kibontják, az új nyílászárókat szakszerűen beszerelik. Amennyiben szükséges, a szerelési hézagok takarását és a párkányok elhelyezését is elvégzik. Önnek csak az új nyílászárók biztosította kényelmet kell élveznie!

Garanciavállalás

A különböző gyártók különböző termékeire eltérő garanciális feltételrendszer vonatkozik – függően a termék milyenségétől. A garancia igénybevételének két legfontosabb alappillére, hogy a terméket szakszerűen építsék be, illetve a végfelhasználó a terméket a kezelési és karbantartási útmutatónak megfelelően használja.

Tanácsadás

Szívesen adunk tanácsot az általunk forgalmazott és beépítésre váró termékek kiválasztásához! Semmi mást nem kell tennie, mint felkeresni szakemberünket a +36 70 430 9999 -számon vagy a IRODA@WD-ARTECH.HU email címen.