Rovarvédelem

Hatalmas terekre, ajtókra, ablakokra

Az Atenád által gyártott pliszé mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélessége egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter, kétoldali működtetés esetén ez a szélesség akár megduplázható.

A rendszer mind kávába, mind L profil segítségével keretre történő szerelést tesz lehetővé. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 25 mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is tökéletesen szerelhető. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.

A háló zárólécébe mágnes kerül így minden esetben tökéletesen záródik a szerkezet. Könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is könnyen tudják működtetni.

PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ

a legnépszerűbb, modern rovarháló

Ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos rovarhálóval szemben a pliszé szúnyogháló, mely nevét a háló plisszírozott kialakításáról kapta.

Térhódításának legfőbb oka, hogy igényeink is egyre inkább nőnek. Szeretnénk élvezni a szabad kilátást, a manapság közkedvelt hatalmas üvegajtókat szeretnénk rovarbiztossá tenni, miközben stílusos megoldást keresünk. A praktikussági szempontokat sem szeretnénk háttérbe szorítani, mint a strapabíróság, könnyű karbantartás, csendes és gördülékeny működés. Ezért megszületett a pliszé szúnyogháló rendszer, mely az Ön igényeihez igazodva lett kifejlesztve.

A piacon már az eredeti zsinóros pliszé szúnyogháló mellett megjelentek  hasonló szerkezetek  – akár a láncos kivitelű pliszé – melyek minősége nem keverendő össze az eredeti pliszével!

A pliszé szúnyogháló előnyei

  • Nagyméretű felületek lefedésére alkalmas.
  • Könnyű működtetés, akár gyerekek is egyszerűen kezelik.
  • Használata során bárhol megállítható.
  • Keskeny, diszkrét profilvastagság (25 mm).
  • Kávába és keretre (L profil segítségével) szerelhető.
  • Bármilyen nyílászáró típusra felrögzíthető.
  • A harmonikaszerűen záródó hálónak köszönhetően kevés a helyigény.
  • Vízszintes és függőleges mozgatással is rendelhető.
  • Kiemelő kerettel redőny mögé is felszerelhető.
  • Nem zavar a kilátásban.

Fix szúnyoghálók

A fix szúnyoghálók legnagyobb előnye, hogy amennyiben a nyílászáróra rögzítésre kerülnek, semmilyen rovar nem tud a belső terekbe bekerülni.  Erre egyetlen más szúnyogháló típus sem nyújt maradéktalan megoldást.

A háló mindig fixen rögzül a nyílászáróra, a szerkezet pedig a szezon végén egyszerűen leszerelhető.

A háló színe klasszikus szürke, de a kilátás szabadságát növelhetjük, a fekete Look+ háló segítségével.

Típusok

FIX

FIX

Nyílászáróra csavarral rögzíthető rovarháló

ISSO FIX

ISSO FIX

Nyílászáróra egy mozdulattal rögzíthető és eltávolítható rovarháló

FALC FIX

FLAC FIX

Hiánypótló rovarháló, ha a többi általános megoldás nem kivitelezhető

ÍVES ALAKZATOS

ÍVES ALAKZATOS

Hiszen nemcsak 90°-os szög létezik

Mobil szúnyogháló

A mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen.

Az általunk gyártott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan, ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A rendszer épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.

Gigant szúnyogháló

A Gigant szúnyogháló egy hiánypótló termék a rovarvédelemben. Hatalmas méretek is lefedhetők a segítségével és a zip-es rögzítésű, speciális, nagy szakítószilárdságú szúnyoghálónak köszönhetően rendkívül szélálló. A rendszer elérhető látszó és vakolható tokos kivitelben is.

Az Atenád által fejlesztett és gyártott Gigant motoros működtetéssel érhető el, melynek következtében mozgatása rendkívül csendes és könnyed.

Ez a szúnyogháló nem csak rovarvédelmi, de a fekete szúnyogháló textilnek köszönhetően árnyékolási funkciót is ellát.

Tolópaneles szúnyogháló

A tolópaneles szúnyogháló leginkább nagyobb felületű erkély, terasz vagy bejárati ajtók védelmére alkalmazható, ugyanakkor ideális megoldást biztosít például kétszárnyú francia ablakokra is. Természetesen tetszés szerint alkalmazható bármilyen típusú nyílászáróra.

Az általunk gyártott toló szúnyogháló rendszer előnye, hogy rendkívül csendes és könnyed a működtetése, míg használata és beépítése kifejezetten kényelmes és egyszerű. 

Kiválóan alkalmazható forgalmas helyekre is, és a rendszer zavartalan működéséhez csupán tökéletes szerelési síkra van szükségünk.

Zsanéros szúnyogháló

A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést.

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.
Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.