Camargue

CAMARGUE

  • Gyönyörűen integrált kiegészítők
  • Testre szabva az utolsó milliméterig
  • Utólag is felszerelhető kiegészítők
  • Oldalsó elemek széles kínálata
Árajánlat

Stílusos lamellás pergola

A Renson Camargue ideális azok számára, akik szeretik a vonzó, letisztult formákat. Valamennyi kiegészítő és oldalelem tökéletesen integrálható. Mit szólna ahhoz, ha elegáns eltolható zsalugátereket használna térelválasztó falként, vagy hangulatos megvilágítással adózna a baráti beszélgetéseknek? A Renson Camargue biztosítja a kényelmet még zord időjárási körülmények között is, hogy felhőtlenül élvezhesse a kikapcsolódás óráit.

A pergola teteje többfunkciós alumínium lamellákból áll. Szeretné árnyékolni az égető napsugarakat, élvezni a hűsítő fuvallatot vagy éppen az időjárástől fuggetlenül a kertben tölteni az idejét? A Somfy távirányító segítségével könnyedén zárhatja vagy forgathatja a pergola lamelláit. Az eső elálltával gyorsan és egyszerűen kinyithatja a tetőt, miközben a víz szabályozott módon folyik el.

CAMARGUE SKYE

    • Teljesen visszahúzható tető
    • Tartós forgató és csúszó technológia a szabadalmaztatott S-drive technológiának köszönhetően
    • Gyönyörűen integrált kiegészítők
    • Többrészes csatlakozó feszítési irányban, utólag is felszerelhető
Árajánlat

Elhúzható lamellák

A Camargue Skye nyitott, szabad érzést nyújt, mégis biztosítja a privát szférát. A pergola tetején lévő alumínium lamellák igény szerint forgathatóak, de az S-drive technológiának köszönhetően akár teljesen be is húzhatók. Ezért ideális ez télen a lehető legtöbb napfény beengedéséhez, nyáron pedig a teljes csillagos égbolt megmutatásához. Az eső, a hó és szél távoltartása a kettős falú lamellák számára nem akadály. A pergola lamellái dönthetőek, lehetővé téve a beáramló fény mennyiségének szabályozását, meleg napokon pedig lehetővé teszik a meleg levegő zavartalan kiáramlását.

Ez a pergola nemcsak rendkívül funkcionális, hanem nagyon letisztult megjelenésű is. Minden vezeték, rögzítés és vízelvezető csatorna rejtett. A pergola telepíthető önmagában vagy homlokzathoz rögzítve. Rendkívül sokféle módon személyre szabható. Integrálható például szélálló automata árnyékoló, Loggia tolózsalu panelek, vagy üveg tolóajtó rendszer. Emellett kellemes és hangulatos légkört teremthet LED-es világítással, valamint hang- vagy fűtésrendszerrel.